UKA lager techkonferanse

For aller første gang arrangeres UKA Technology Conference, en teknologikonferanse arrangert av studenter under Norges største kulturfestival, UKA.

Under årets teknologikonferanse er temaet “Innovasjon for en bærekraftig framtid”. Konferansen vil gå inn på hvordan teknologi og innovasjon kan hjelpe oss å mestre noen av vår tids største globale utfordringer. Målet er å inspirere studenter, politikere, forskere og næringslivet til å ta aktivt del i diskusjonen om et bærekraftig samfunn.

– Bærekraftighet handler ikke bare om miljøet, men også om samfunn og økonomi. Denne konferansen vil vise hvordan teknologiske fremskritt som block-chain og kunstig intelligens kan forme vår fremtid på godt og vondt, sier eventsjef i UKA 17, Sondre Kvam

Konferansen vil finne sted i Dødens Dal den 16. oktober under Norges største kulturfestival, UKA. Teltet rommer 4000 mennesker. Det vil bli lagt opp til ulike områder i teltet, en del med standplass for bedrifter og en annen del til scene og foredrag.

I teltet vil det også være et loungeområde med mulighet for mat, drikke og samtaler. Arrangementet vil gi publikum stor frihet til å tilpasse konferanseprogrammet etter egne preferanser.

Thor Richard Isaksen
Følg meg

Thor Richard Isaksen

Redaktør at TrondheimTech
Skriver og podcaster om startups, entreprenører og teknologi. Master i politisk økonomi fra NTNU og entreprenørskap fra BU School of Management. Glad i internett og ting som blinker.
Thor Richard Isaksen
Følg meg

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *