TrondheimTech søker journalister, podcastentusiaster og guruer!

TrondheimTech er nyhetstjeneste om teknologi- og startupsscenen i Trondheim. Vi formidler nyheter gjennom vår nettside, sosiale medier og gjennom våre egne podcaster. Vi skal bygge en større redaksjon og trenger studenter som er gira på å bli journalister, eller jobbe med nyhetsformidling på andre måter. Vi ønsker også å utvide podcastaktiviteten vår.

Vi søker journalister, markedsfolk og social media gurus med interesse for teknologi, startups og entreprenørskap. Journalistisk erfaring er ikke et krav, men man bør være interessert i å skrive og formidle. I tillegg er det viktig å vise at du er nysgjerrig, engasjert og at du viser at du kan bidra med gode sakstips. Bindingstiden er ett år og det vil etterhvert blir mulighet for lederansvar.

I din søknad ønsker vi at du forteller oss hvorfor du har valgt å søke og hva din motivasjon er. I tillegg ønsker vi at du forteller litt om deg selv, samt hvilken bakgrunn du har.

Spørsmål kan sendes til roar@trondheimtech.no

Følg linken for å sende søknad: https://technoport.wufoo.com/forms/r1wois910ocn3n6/

Redaksjonen
Følg oss

Redaksjonen

Denne saken er publisert av et medlem av redaksjonen. For spørsmål, ta kontakt med TrondheimTech på contact@trondheimtech.no
Redaksjonen
Følg oss

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *