Episode 5: Engler og rike onkler (daler ned i skjul)

Podcastpanel er tilbake på kottet hos DIGS for å gi deg en julespesial. Vi har samlet et ekstra stort panel for å gi deg en rask og ustrukturert oppsummering av de største hendelsene i år og de aller ferskeste nyhetene. Vi diskuterer oljebransjens møte med virkeligheten, nytt lederskap i SIVA og Innovasjons Norge, Maker Faire, og fjerner all forvirring rundt de nye såkornfondene. Vi ramler også innom europeisk momspolitikk, twitterstormer og gir deg våre mer eller mindre kvalifiserte spådommer for 2015.

Legg gjerne igjen kommentarer og tips til tema for neste podcast. Du når oss ved å sende en epost til contact@trondheimtech.no.

 

Redaksjonen
Følg oss

Redaksjonen

Denne saken er publisert av et medlem av redaksjonen. For spørsmål, ta kontakt med TrondheimTech på contact@trondheimtech.no
Redaksjonen
Følg oss

2 thoughts on “Episode 5: Engler og rike onkler (daler ned i skjul)

  1. Ny fan says:

    Hørte CosyTech! Stor tro på CosyTech i 2015 som leverandør av NFC og iBeacon løsninger, samt en plattformløsning for håndtering av devices!

    Spent på hva som kommer av dere på nyåret 🙂

  2. Ann says:

    Hei, denne moms-saken og EU fra snart 2 år siden, har dere fulgt den opp på noen måte? Fins det noe tall, fins det noen i Norge som forholder seg til dette, eller er det fortsatt bare jeg som henter inn moms hos kundene mine i EU og betaler tilbake, fordi jeg er så snill pike? 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *